3 γενιές... το ίδιο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Η πρώτη γενιά
Το 1946 ο Ηλίας Καλαντζής δημιουργεί το ελαιοτριβείο της οικογένειας στα Αηδόνια Κορινθίας και θέτει τα θεμέλια μιας υγιούς επιχείρησης. Μιας επιχείρησης που υιοθέτησε από την πρώτη στιγμή τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής, ως ένδειξη σεβασμού στη μακρά ιστορία της ελληνικής κουζίνας, της μεσογειακής διατροφής και φυσικά στις προσδοκίες των πελατών της.


Η δεύτερη γενιά
Στη συνέχεια το ελαιοτριβείο μαζί με όλα τα μυστικά της προσεκτικής μεταχείρησης του καρπού περνά στον Κωνσταντίνο Καλαντζή. Έχοντας ως πολύτιμες αποσκευές την παράδοση και την εμπειρία ετών το παραδοσιακό ελαιοτριβείο μετατρέπεται σε μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής και τυποποίησης εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.


Η τρίτη γενιά
Σήμερα η εταιρεία έχοντας ως παρακαταθήκη την επιτυχημένη πορεία των προκατόχων της καταφέρνει να συγκεράσει αρμονικά την καινοτομία με την εμπειρία, τη φαντασία με την παράδοση, τη γνώση με την εξέλιξη.