67 χρόνια τώρα παράγουμε και συσκευάζουμε ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο άριστης ποιότητας. Έναν γνήσιο χυμό ελιάς με φρουτώδες άρωμα, μεστή γεύση και χρυσοπράσινο χρώμα όπως μόνο η ελληνική γη μπορεί να προσφέρει.


Με έδρα τα Αηδόνια Νεμέας Κορινθίας διαθέτουμε μια κάθετη μονάδα παραγωγής (ελαιοτριβείο) και συσκευασίας (τυποποίηση) όπου το ελαιόλαδο παράγεται απευθείας και μόνο με μηχανικά μέσα με εξαγωγή εν ψυχρώ.


Η πολυετής εμπειρία, το αστείρευτο μεράκι, ο σεβασμός απέναντι στο πρωτογενές υλικό και κατ’ επέκταση απέναντι στον καταναλωτή είναι τα στοιχεία που προσδιορίζουν τη φιλοσοφία και διατρέχουν την μέχρι τώρα πορεία μας.Πιστοποιήσεις

Η διασφάλιση της ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας πιστοποιείται έμπρακτα μέσα από το σύστημα διαχείρησης HACCP και ISO και φυσικά μέσα από συνεχείς εργαστηριακούς έλεγχους και αυστηρές δοκιμές στις οποίες υποβάλλονται τα προϊόντα μας.


Είμαστε παράλληλα μέλη του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ) και οι πιστοποιήσεις αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχημένης πορείας μας. Επαληθεύουν τα υψηλά μας πρότυπα και εγγυώνται τη διατροφική αξία ενός προϊόντος που διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα πολύτιμα θρεπτικά και οργανοληπτικά συστατικά που εσωκλείει.